Брокер Инс> За нас
За нас
"Брокер Инс" ООД е лицензиран застрахователен брокер с петнадесетгодишна история и лидерски позиции в страната. Компанията е член на "Финансиа Груп", финансовото подразделение на "Алфа Финанс Холдинг". Дружеството фокусира дейността си върху постоянна оптимизация на процесите, свързани най-вече с обслужването на клиентите, с индивидуалния подход и професионално обслужване.

Брокер Инс ООД с две отличия на Българските награди за Уеб.

'
'Брокер Инс'' спечели две от престижните отличия за платформата си за онлайн продажба на застраховки www.24ins.bg
Платформата взе първо място за най-добър сайт в категорията ''Финанси и застраховане'', както и професионалното отличие в категорията ''Добра практика''.

Б
рокер Инс ООД взе отличие за своите финансови продукти на престижния конкурс
"Банки Инвестиции Пари"

Онлайн платформата за продажба на застраховки на "Брокер Инс" www.24ins.bg получи първа награда в категория "Електронни финансови продукти" и беше отличена с трето място в генералното класиране за "Финансов продукт на годината за 2011".

  • Един от водещите топ 10 застрахователни брокери в България;
  • Основани 1998: 17 години непрекъснат и стабилен растеж;
  • Член на международната брокерска група WING (Worldwide Insurance Network Group)
  • Ориентирано към клиента посредничество по всички видове застраховки;
  • Седемнадесет години сътрудничество с водещите застрахователни компании;
  • Обширни познания за местния застрахователен пазар;
  • Хиляди клиенти обслужвани на територията на цялата страна;
  • Стройна организационна структура съобразена с изискванията на пазара;
  • Стабилни финансови резултати.

Нашият фокус е насочен към постоянна оптимизация на процесите, свързани най-вече с обслужването на клиентите, с индивидуалния си подход и професионално обслужване.

Екипът на Брокер Инс осигурява комфорт за всеки клиент поверил му грижата за най-скъпите неща в живота си. Подробното и точно консултиране е основата на успешната политика за работата ни с клиенти. Вярваме, че това ни прави по-гъвкави, по-надеждни и отваря широки възможности при изработването на индивидуални решения за всеки клиент, без значение неговата националност, дейност и характеристики.

Целта ни е да бъдем максимално близо до клиента и активно да добавяме стойност в целия процес на застраховането както на индивидуални клиенти, така и на големи корпорации. Имаме необходимия капацитет и възможности да осигурим пълната гама обслужване – от индивидуален застрахователен продукт до цялостно поемане на застрахователната дейност от големи компании.
© 2010 Брокер Инс ООД Licence No. 499-3Б. Всички парава запазени.
Брокер Инс е член на