Еднократно пътуване

Когато пътувате по света, по бизнес или на почивка, с приятели, със семейството или сами, ще имате нужда от застраховка за пътуване в чужбина - "Помощ при пътуване".

Обикновено вече всички застраховки се предлагат с 24 часов осигурен асистанс Използването на асистиращата компания означава, че където и да се намирате в чужбина, ще имате към кого да се обърнете, ако ви потрябва помощ. Тя е международен партньор на застрахователя, а координатите й обикновено са изписани на корицата на полицата, а операторите говорят български. При нужда е необходимо да позвъните на посочените в полицата номера по всяко време на денонощието и ще бъдете насочени към съответно лечебно заведение, където няма да ви се наложи да заплащате нищо – разходите ще бъдат директно покрити според условията на застраховката ви.

В зависимост от застрахователната компания застраховката покрива различни комбинации от покрити рискове като основният пакет обикновено включва медицински разноски за амбулаторно лечение и хоспитализация, както и репатриране. Към основният пакет могат да се добавят и допълнителни покрития като: кражба и загуба на багаж, правна защита, смърт от злополука, гражданска отговорност към трети лица и други.

Застрахователните премии са различни в зависимост от избраната застрахователна сума, възрастта на пътуващия, срока на пребиваване в чужбина и дали лицето излиза в чужбина, за да работи или на почивка.

Обърнете се към нашите консултанти за повече информация.


© 2010 Брокер Инс ООД Licence No. 499-3Б. Всички парава запазени.
Брокер Инс е член на