Golden Pages
Ню Юръп Дайректърис България ЕООД е българско дружество, регистрирано през април 2006 г. То е собственост на New Europe Directories Sarl, Люксембург, притежавана от Southeast Europe Equity Fund II ("SEEF II").
Golden Pages е водещият бизнес справочник на България и се оценява като най-изчерпателния и ефективен източник на бизнес информация в страната, включващ над 100,000 контакти на фирми в България.Golden Pages отчита над 600 000 търсения месечно.
Справочникът Golden Pages стартира през юни 2007 г. и покрива цялата страна. Фирмите могат да рекламират във всяка от нашите над 700 класификации, а потребителите могат да търсят в базата ни данни от над 100 000 компании. Сайтът е достъпен и в специална версия за мобилни устройства, както и на английски език.

В началото на 2011, Golden Pages получи статут на ‘доверен партньор’ на Google – единствен по рода си за страната. Golden Pages е партньор и на Nokia и по този начин осигури на фирмите още една възможност да се промотират към потребителите. Цялата база данни на Golden Pages е вече налична на Google Maps и на Ovi Maps – така че потребителите могат да търсят всяка една от над деветдесетте хиляди български компании, които са регистрирани в справочника.

Golden Pages е партньор с водещите справочници в Гърция, Сърбия, Румъния и Македония, като предоставя на българските фирми възможността да рекламират пред потребителите и в тези страни. Това означава над 20 милиона потенциални потребители, прибавени към седемте милиона в България.

Управление на компанията

  • Ник Сондърс - Главен изпълнителен директор
  • Ирини Зикидис - Мениджърпродажби
  • Румяна Йохнева - Изпълнителен мениджър
  • Марта Месечкова - Директор интерактивни продукти
  • Цветомир Михайлов - Оперативен мениджър
  • Мария Кирилова - Главен счетоводител


© 2010 Брокер Инс ООД Licence No. 499-3Б. Всички парава запазени.
Брокер Инс е член на